Acasa
Spectacol dedicat Estoniei si Lituaniei
Domeniu
Diversitate culturală (minorităţi naţionale) vezi altele
Organizatie coordonatoare
Instituţia Prefectului - Judeţul Bacău vezi altele
Perioada
29 februarie 2008 vezi altele
Website
www.prefecturabacau.ro/
Descriere

Instituţia Prefectului Bacău a iniţiat prin Compartimentul Afaceri Europene, în parteneriat cu Biroul de Informare al Parlamentului European în România, Primăria Bacău, Biblioteca judeţeană „I.C. Sturdza", Centrul de Informare „Europe Direct", precum şi cu unităţi de învăţământ şi instituţii de cultură din Bacău, o campanie de sărbătorire a zilelor naţionale ale ţărilor membre UE, ce se desfăşoară pe parcursul întregului an 2008, sub egida ,,Anului European al Dialogului Intercultural'' (AEDI).

Campania a debutat pe 29 februarie, la Biblioteca Judeţeană ,, I.C.Sturdza'', cu acţiuni dedicate zilelor naţionale ale Estoniei şi Lituaniei, în program fiind cuprins un concurs de cunoştinţe generale despre Estonia şi Lituania, prezentarea exemplelor de bună practică din cadrul unor proiecte desfăşurate de cadrele didactice din Bacău cu instituţii de învăţământ din Estonia şi Lituania, dezbateri, scenete şi expoziţii de lucrări ale copiilor şi elevilor din grădiniţe, şcoli generale şi licee din Bacău.

 

 

Date de contact

Prefectura Bacău

http://www.prefecturabacau.ro

Persoana de contact: Ramona Necula ramona.necula@yahoo.com

PUZZLE Project: Legenda Istoria Povestea vecinilor Memoria Muzica 2008. Toate drepturile rezervate. Centrul de Consultanţă pentru Programe Culturale Europene
     
O intitiativa a Uniunii Europene